Koppels

"Tussen wat wordt gezegd en niet wordt bedoeld en wat wordt bedoeld en niet wordt gezegd gaat de meeste liefde verloren." (Kahlil Gibran)

In een relatie kan je tegen erg verschillende moeilijkheden aanlopen. Het is een kruispunt waar er allerlei omstandigheden en persoonlijke belevingen bij elkaar komen. Dat loopt nooit heel de tijd honderd procent goed. Dat kan ook niet.

Maar als je het gevoel krijgt dat de relatie te veel van jullie gaat vragen, is het een goed idee om eens samen jullie wisselwerking onder de loep te nemen.


Bij relatietherapie gaan we kijken naar waar jullie als koppel tegenaan lopen. Wat ligt er aan de basis van jullie dynamiek? Waar is er nog ruimte? En zijn jullie tenslotte beiden bereid om in een proces te stappen?

Er wordt plaats gemaakt voor enerzijds onderliggende oorzaken van conflicten en anderzijds voor het herstellen of vernieuwen van wat jullie bindt.

Als jullie je graag willen aanmelden, kan je een afspraak maken via deze link.

Op deze eerste afspraak kijken we dan samen naar jullie aanmeldingsvraag. Hier nemen we een tweetal sessies voor. Daarna kijken we of het wenselijk is om een langduriger therapeutisch traject op te starten of niet (misschien is iets anders bij jullie meer aangewezen).